Dr Babović - Smarter Agency Beograd
[rev_slider babovic]

Dr Babović Anti Aging centar je posvećen negovanju fizičkog izgleda, ali i poboljšavanju samopouzdanja i kvaliteta života. Bez obzira na to da li se tretmani rade u estetske ili rekonstruktivne svrhe, oni takođe služe i u borbi sa vidljivim znacima starenja. Pravilnom negom i određenim dermatološkim tretmanima, mogu mnogo poboljšati izgled kože, ali i njene fiziološke funkcije. Tako da je pitanje lepote, u stvari, pitanje zdravlja.
Umeće estetske medicine i vešte ruke, zajedno sa obrazovanjem i iskustvom, uz pomoć napredne tehnologije, daju vrhunske estetske rezultate i zadovoljne pacijente.

Vizuali koji su korišćeni u održavanju društvenih mreža Facebook i Instagram profila Anti Aging centra dr Babović u skladu su sa stilom u kome je urađen i redizajn logotipa. Korišćene su plava boja koja simbolizuje zdravlje, izlečenje, poverenje, pouzdanost, smirenost, razumevanje i profesionalizam i zelena koja simbolizuje zdravlje i prirodu i ima moć da opušta i umiruje.

Na nekim od vizuala korišćeni su i sami delovi logotipa kako bi se zadržala jedinstvenost i prepoznatljivost objava u svakom trenutku.

1 (1)1 senka (1)
MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
4. 4 (1)4 (3) (1)

5 (3)5 senka (1)
>