SMARTER LOGO (1)

DEVELOPMENT

Budite drugačiji, budite bolji,

budite uvek korak ispred konkurencije!

Savremeni potrošač tamo gde su najrelevantnije informacije – na internetu. On nije više samo pasivni posmatrač već aktivan učesnik u izgradnji vašeg brenda!

Zato je jako važno da “digitalno lice” vaše kompanije bude savršeno!

Stvaranje brenda tj. brendiranje kompanije, proizvoda, usluge ili ličnosti je osnov svakog uspeha, a mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.

Prvi korak ka stvaranju brenda je njegov vizuelni identitet!

Dobar grafički dizajn najbitnija je stavka pri izgradnji vaše kompanije ili prilikom lične promocije. Možete imati najbolji proizvod na svetu , ali ako on nije ispromovisan na pravi način, nećete imati nikada priliku da dokažete to. Logo, pakovanje, vizit karticame, brošure, prospekti, flajeri, leci, plakati, meniji, bilbordi, grafika na društvenim mrežama, sve je to odraz vaše kompanije.

Naši dizajneri pričaju priču, oblikujući ideju u opipljivo, afirmišu sam život, a samim tim i glavne vrednosti vašeg brenda.

Nudimo Vam:
・ Lepo dizajniran interfejs za veb-stranice
・ SEO Friendly veb-sajt
・ Odgovarajući veb-dizajn
・ Superiorna funkcionalnost
・ Jednostavnu navigaciju
・ Jasne pozive za akciju širom sajta
U odnosu na period kada je web sajt bio luksuz, u današnje vreme web sajt je postao potreba!

Da bi prezentovanje vaših proizvoda ili usluga bilo adekvatno, potrebno je izraditi visokokvalitetan web sajt koji pruža relevantne, korisne informacije koje će vizuelno biti ispraćene na adekvatana način.
Web-sajt predstavlja virtuelni prozor vašeg brenda, jer prvi utisak o vašem poslovanju potencijalni posetioci grade na osnovu vizuelnog identiteta, funkcionalnosti, ali ii lakoće navigacije.

Kažu da slika govori hiljadu reči, zamislite samo koliko bi o vašem biznisu mogla da “kaže” kvalitetna fotografija vašeg proizvoda?

Fotografija reflektuje suštinu vašeg brenda, ona predstavlja osnovni, održiv i isplatljiv deo vaše marketing strategije. Uz pomoć profesionalne fotografije vaši klijenti će jasno moći da uvide prednosti i svrhu vaših proizvoda ili usluga i veća je šansa da će kupiti vaš proizvod ili uzeti uslugu.

Video snimak je najsnažniji oblik promocije, jednostavno zato što širokoj publici prenosi poruku u interaktivnom miksu zvuka,slike i pokreta.

Video predstavlja najbolje i najčešće korišćeno sredstvo predstavljanja informacija u raznim oblicima od promotivnih, edukativnih, do zabavnih sadržaja.

Profesionalno izrađen promotivni materijal može znatno poboljšati imidž Vaše kompanije. Takav materijal Vam omogućava da prikažete svoj proizvod ili uslugu u okruženju za koji je i namenjen.


ZATRAŽITE PONUDU

ZAKAŽITE SASTANAK