Postanite stomatološka ordinacija broj 1 na Google-u

Uz pomoć našeg SMARTER SMILE marketing sistema imate mogućnost da veoma povoljno i efikasno  doprete do širokog auditorijuma ljudi kojima je VEĆ POTREBNA usluga koju BAŠ VI nudite. Neka sistem radi za VAS!

GOOGLE + OSMEH = SSMS

Kako funkcioniše SMSS?

Mi uvek koristimo pametniji (smarter) način

Dugogodišnje iskustvo u radu sa Vašim kolegama, omogućilo nam je da testiramo Google Ads platformu nebrojano puta. Razvili smo ekspertizu koristeći unikatan i pametan vid reklamiranja stomatoloških ordinacija koji donosi rezultate, a zbog čega smo dobili i zvanične Google sertifikate.

Kako bi Vi “proizveli” još više osmeha (smile)!

Kao i Vi, i mi u marketingu volimo estetiku, volimo lepotu, volimo osmeh! Ako je Vama cilj da klijenti sa osmehom iz vaše ordinacije izađu, mi ćemo se potruditi da njih što više, do nje, sa osmehom dođu.

Uz pomoć najsavremenijeg pristupa marketingu

Desetogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu i marketingu uopšte, više od 320 zadovoljnih stranih i domaćih klijenata, preko 50 velikih projekata i organizacija događaja, rezultat je toga što smo uvek težili najsavremenijim i najefikasnijim metodama marketinga bez kompromisa!

Kreiramo sistem koji radi za Vas!

Odnosno, upotrebićemo raznovrsne alate iz palete Google Ads platforme, kako bi napravili savršeni sistem skrojen po Vašoj meri koji će lansirati Vašu stomatološku ordinaciju među prve pozicije na Google pretraživaču! Konačno ćete dobiti sistem koji dovodi klijente, koji zaista radi za Vas!

Izaberite boost paket po Vašoj želji:

1.

smarter G-Jet

Smarter G-Jet paket će vam omogućiti da se upravo Vaša stomatološka ordinacija nađe na prvoj stranici Google pretrage za nekoliko najrelevantnijih ključnih reči. Ako ste “dežurni zubar”, “dečiji stomatolog u Kragujevcu” ili nešto slično, ovaj paket je za vas!

2.

smarter G-Rocket

Kako Vaš potencijalni klijent ne bi samo kliknuo, video šta nudite i zauvek otišao, smarter G-Rocket paket će se uz pomoć remarketing kampanje postarati da ga reklama, odnosno baneri “jure” svuda po netu. Na ovaj način se višestruko povećavaju šanse da zakuca na vrata baš Vaše stomatološke ordinacije.

3.

smarter G-Enterprise

Mnogo više klikova, za više ključnih reči, reklame i baneri po celoj Google mreži, na drugim sajtovima, Viber-u, WhatsApp-u, prikazuju se najrelevantnijim potencijalnim klijentima, ali i onima koji su već upoznati sa Vašom stomatološkom ordinacijom, sve ovo je u skopu najjačeg, smarter G-Enterprise paketa koji će Vaš posao lansirati pravo na tržišni tron! Plus poklon – GMB kampanja!

Zašto Google Ads?

POŠALJITE UPIT

Zašto baš Smarter Agency?

Zato što naš Google Ads tim ima dugogodišnje iskustvo u izradi i vođenju Google kampanja što dokazuju brojni Google certifikati:

Zato što smo uspešno sproveli više od 150 Google Ads kampanja

Zato što smo kreirali sopstvene alate i integrisali ih u SMARTER SMILE MARKETING SISTEM koji je napravljen isključivo za  stomatološke ordinacije i uspešno vođenje Google Ads kampanje kod istih.

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA