MARKETING - Smarter Agency Beograd
[rev_slider marketing]
3 copy (1)3 (2) (1)

MARKETING

STVARAMO JAKU VEZU IZMEĐU VAŠEG BRENDA I KLIJENATA


Marketing kao nauka se bavi tržištem i potrebama ljudi na tom tržištu. Trudi se da zadovolji potrebe kupaca na najbolji mogući način, da proizvodi stignu do kupaca na najbrži i najjeftiniji način, dakle po najpovoljnijoj ceni.

Marketing se konstantno razvija, ide u korak sa potrebama savremenog društva i u tome je njegova primarna vrednost! A potreba je sve više…

Mi smo agencija koja svakog klijenta doživljava kao pojedinca sa svojim ličnim i jedinstvenim karakteristikama, s toga naša strateška kampanja biva posebno adaptirana vašim potrebama, vašim ciljevima i vašim korisnicima.

Donosimo širok spektar marketinških usluga za sto i nakon analize tržišta i samog brenda iznosimo najpodesniju i najproduktivniju strategiju koja predstavlja kombinaciju online, offline i integrisanog marketinga.Svaku marketinšku aktivnost započinjemo istraživanjem i analizom kako bi kroz definisanu strategiju postigli merljive rezultate. U kreativnom procesu, tokom formiranja vašeg brenda, fokusiramo se na ispunjenje vaših poslovnih ciljeva i dobijanja povratnih informacija od krajnjih korisnika.


Naše usluge za garantovano dobru marketing strategiju:

・ Socijalne mreže (Facebook, Instagram...)
・ Google marketing (AdWords kampanje)
・ PPC oglašavanje (Facebook, Instagram oglašavanje)
・ Kreiranje marketing plana za celokupni internet nastup
・ Copywriting (Oglašavanje, digitalna i offline komunikacija, marketing)
・ SEO optimizacija
・ Web dizajn
・ Grafički dizajn
・ Photo & video produkcija

Mi smo tu da vam pomognemo da otkrijete šta Vaš brend izdvaja od konkurencije i da pronađete najefikasniji put do svoje ciljne grupe.

Obratite nam se, posedujemo znanje, neophodnu dozu kreativnosti i iskustva.

>